Microsoft Office Home And Student 2019 – Bokspakke – 1 Pc/Mac – Mediefri, P6 – Win, Mac – Tysk – Eurozone

1.229 kr.

Få adgang til de populære Microsoft Office-programmer til en overkommelig pris med Home and Student 2019. Ideel til skole og hjemmebrug.

Køb her

Varenummer (SKU): 12144900917576205 Kategori:

Microsoft Office Home and Student 2019 er din nøgle til at låse op for kreativitet, produktivitet og effektivitet. Med denne bokspakke får du adgang til de nyeste versioner af dine foretrukne Office-programmer, herunder Word, Excel, PowerPoint og OneNote. Uanset om du er studerende, freelancer eller en ivrig hjemmebruger, vil dette software sætte skub i dine projekter og hjælpe dig med at opnå dine mål.

Med Microsoft Word kan du skabe flotte og professionelle dokumenter med lethed. Fra skoleopgaver til rapporter og nyhedsbreve, bliver det en leg at formatere og designe dine dokumenter præcis som du ønsker det. Excel giver dig mulighed for at organisere data, oprette budgetter og diagrammer samt analysere information på en intuitiv måde. PowerPoint hjælper dig med at skabe visuelt imponerende præsentationer, mens OneNote gør det let at notere og organisere dine tanker og ideer på tværs af enheder.

Microsoft Office Home and Student 2019 er designet til at fungere problemfrit på både pc og Mac, så uanset hvilken enhed du foretrækker at arbejde på, kan du nyde godt af alle fordelene ved denne bokspakke. Den mediefrie installation sikrer, at du modtager softwaren i sin reneste form, klar til at blive installeret og brugt med det samme.

Glem aldrig din kreativitet og produktivitet igen med Microsoft Office Home and Student 2019. Lad dette software være din pålidelige partner i alle dine digitale projekter og lad det inspirere dig til at tage din præstation til det næste niveau. Bestil din bokspakke i dag og tag det første skridt mod en mere effektiv og succesrig arbejdsdage.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Microsoft Office Home And Student 2019 – Bokspakke – 1 Pc/Mac – Mediefri, P6 – Win, Mac – Tysk – Eurozone”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.